Nové

Sérum Redensifying

30 ml

Vzepřete se viditelným známkám stárnutí.

2065,00  vč. DPH

1706,61  bez DPH

Made in Brittany

Hedvábná textura séra kombinuje sílu PURE MER komplexu s kyselinou hyaluronovou, aby pleť mohla snáze vzdorovat projevům stárnutí. Díky síle přípravku je vypjatá, hydratovaná a zářivá.

 

 

Vůně:Květinová, jemná a smyslná čichová kompozice

Skladem

Katalogové číslo: PRGA2551 Kategorie: , Štítek:

Nejdůležitější informace

Je to aktivní pomocník proti stárnutí: KOMBINUJE ÚČINEK 3 KYSELIN HYALURONOVÝCH

Prémiové molekuly proti stárnutí, které jsou nezbytné pro udržení hydratace, pružnosti a krásy pleti. Obnovující sérum kombinuje 3 typy kyseliny hyaluronové: vysokomolekulární / středně molekulární / nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou, která proniká a působí v různých vrstvách pokožky. Pokožka je regenerována a její základy jsou posíleny. Obnovuje se hydratace, pružnost, objem a pevnost.

POUŽITÍ

Aplikujte ráno a večer na obličej, krk a dekolt před The Care Global Anti-Ageing. Vyhněte se očnímu okolí.

INGREDIENCE

Složení produktu se může změnit. Doporučujeme vám vždy zkontrolovat složení na obalu zakoupeného produktu, abyste se ujistili, že složky jsou vhodné pro vaše osobní použití.

AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, DIPENTAERYTHRITYL HEXA C5-9 ACID ESTERS, NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE, GLYCERIN, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, ERYNGIUM MARITIMUM CALLUS CULTURE FILTRATE, HYDRANGEA PANICULATA FLOWER/FRUIT EXTRACT, LAMINARIA HYPERBOREA EXTRACT, MALACHITE EXTRACT, MARIS AQUA, OSTREA SHELL POWDER, PHYTIC ACID, PYRUS MALUS SEED OIL, SODIUM HYALURONATE, CITRIC ACID, POLYSORBATE 20, PARFUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, BENZYL BENZOATE, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.